Inloggen voor meer mogelijkheden

Een routeplanner voor meerdere adressen: online, snel en laagdrempelig. Tijd en geld besparen zonder verplichtingen, dat is de opzet van RouteXL. Met gebruikersaccounts kunnen we nog meer handige functies toevoegen.

Register your user accountOnze service is te gebruiken zonder verplichtingen. Zelfs de betaalde versie om meer dan 20 adressen in de snelste volgorde te zetten, kan iedereen gebruiken zonder registratie. Je betaalt éénmalig een bedrag en je kunt de website ten volle benutten, om een route tot maar liefst 100 bestemmingen te optimaliseren.

Geheugen
Die vrijheid kwam echter wel met een prijs. Er was geen goede mogelijkheid om routes te onthouden, favorieten en veel gebruikte adressen op te slaan, of abonnementen af te sluiten. Onze enthousiaste gebruikers die dagelijks routes plannen op onze website, vragen regelmatig om deze mogelijkheden.

Gebruiker herkennen
Onze naam als meest sociale routeplanner van het web stond niet op het spel, maar het was duidelijk dat we er aan moesten: user accounts. Ook voor nieuwe ontwikkelingen is het noodzakelijk dat we weten wie onze routeplanner gebruikt. Door in te loggen kunnen we onze gebruikers herkennen en steeds beter van dienst zijn.

Mogelijkheden
Inloggen is een belangrijke basis voor de verdere uitbouw van onze populaire routeplanner voor meerdere adressen. Als we gebruikers herkennen, kunnen we nieuwe functies aanbieden. Een historie van geplande routes? Hoe vaak is een route bekeken door anderen? Welke adressen bezoek ik het meest? Allemaal voorbeelden van mogelijkheden die in de toekomst makkelijker bereikbaar zijn.

Abonnementen
Ook voor de vele dagelijkse gebruikers maakt het gebruik van een gebruikersaccount het leven makkelijker. Niemand klaagde over de hoogte van het bedrag maar de dagelijkse iDeal of SMS handeling was teveel van het goede. In plaats van iedere dag een betaling te doen, kan men nu een maandelijks abonnement afsluiten. Voor een vast bedrag per maand staat de routeplanner dagelijks tot hun beschikking.

Minder reclame en popups
De mogelijkheid voor een gebruikersaccount is alvast opengesteld om te zien om de beoogde werkwijze werkt. We maken namelijk gebruik van WordPress en dat wilden we eerst in werking zien voordat we verder ontwikkelen. Toch heeft het nu al zin om je te registreren. Gebruikers die ingelogd zijn, krijgen namelijk geen reclame op de kaart te zien, of popups met welkomstberichten bedoeld voor nieuwe bezoekers.

Support
De invoering van de registratie is eigenlijk de eerste stap naar de nieuwe versie. De eisen en wensen komen van onze gebruikers die ideeën en ervaringen met ons delen. Voorheen gebeurde dat via een externe website, maar vanaf heden leveren we support via ons eigen forum. Met een gebruikersaccount heb je ook daar direct toegang.

Je kunt dus maar beter meteen een account registreren
Als je nog twijfelt, test onze routeplanner voor meerdere adressen